Sondre Lerche og En Dag Uten Sko (One Day Without Shoes)

SONDRE LERCHE OG TOMS
DEN ANERKJENTE ARTISTEN SONDRE LERCHE
DELTAR PÅ TOMS FEMTE ÅRLIGE «EN DAG UTEN SKO»,
DEN 10. APRIL 2012

 

Tirsdag 10. april ber TOMS verden om å gå uten sko i forbindelse med det årlige «En dag uten sko»-arrangementet. Dette er den dagen i året hvor TOMS (www.toms.com) retter søkelyset mot hvilken betydning et par sko kan ha i et barns liv. I fjor gikk mer enn 250.000 personer uten sko på over 1000 arrangementer i mer enn 25 land over hele verden.

For å bidra til økt oppmerksomhet i 2012, har den anerkjente norske artisten Sondre Lerche engasjert seg i saken. På denne videoen ser du han snakke om den internasjonale «En dag uten sko» http://www.youtube.com/watch?v=jzQ3XVs8f-c

Andre kjendiser som også går uten sko på denne dagen er Charlize Theron, Rachel Bilson (The OC) og Anthony Kiedis (Red Hot Chili Peppers) og Gillian Zinser (90210).

Millioner av barn verden over lever uten skikkelig fottøy, noe som daglig eksponerer dem for alvorlig infeksjon og sykdommer. TOMS ble etablert under den forutsetningen at for hvert par sko noen kjøper, blir et par nye sko gitt til et barn i nød. One for One™. Tanken rundt «En dag uten sko», er at arrangementet skal bidra til å vekke oppmerksomhet rundt behovet for sko over hele verden, og belyse problemstillinger som oppstår i kjølvannet av dette behovet.

TOMS grunnlegger og sjefsgiver (chief shoe giver) Blake Mycoskie sier:
-Denne bevegelsen handler om å øke bevisstheten og be folk om å gjøre noe – hva som helst – uten sko. Vi er spente på å se verdens deltakelse i år. Bare gjør det du vanligvis gjør, men uten sko. Da hjelper du til med å få det hele til å rulle.

For mer informasjon, besøk: www.onedaywithoutshoes.com

 


Top 5 Sales