Blog

Ta et bilde = gi et par sko til barn i nød

May 5th 2015

Fra 5. mai til 21.mai kan du poste et barfotbilde på Instagram med #WITHOUTSHOES og gi bort et par sko til barn i nød.


Den 21.mai arrangeres TOMS den globale dagen One Day Without Shoes, der man setter fokus på barns helse og utdannelse. Et par sko kan i denne sammenhengen gjøre en stor forskjell.


I år kan du være med å hjelpe barn i nød, ved å publisere et barfotbilde på Instagram med #WITHOUTSHOES. For hver person som legger ut et bilde av sine bare bein på Instagram med denne hashtaggen vil TOMS gi bort et par sko. Opptil 1 million par sko vil bli gitt bort i denne perioden.

For å representere Norge oppfordrer vi til å bruke #TOMSnorge.


Vi oppfordrer deg til å dele og utfordre venner og familie til å gjøre det samme. For jo mer du deler, jo mer gir du.
 

» les mer

Dette er Haiti

Mar 12th 2015

Haiti er et land med ambisjoner og utviklingslyst, men som har blitt motarbeidet av naturkatastrofer de ikke kunne forhindre. Jordskjelvet for fem år siden er noe som landet fortsatt merker etterdønningene av. 3 millioner mennesker ble rammet, 300.000 personer mistet livet og 1,5 millioner mistet hjemmene sine.

I 2009 startet TOMS å gi sko til de som trenger det på Haiti. Men ønsket om å gjøre noe mer vokste. Å kunne legge til rette for at landet skal kunne utvikle seg selv og sine livskvaliteter.


En viktig del for å få økonomien tilbake på fote er å skape arbeidsplasser. 1/3 av alle skoene som blir gitt tilbake blir produsert lokalt for å skape utvikling. I 2014 åpnet TOMS en fabrikk ved Port-au-Prince med 70 nye arbeidsplasser. Det har allerede blitt produsert 400.000 par sko lokalt, som har blitt gitt tilbake til befolkningen på Haiti.

Vårens TOMS-kolleksjon henter inspirasjon fra landet. Du kan se for deg en øy full av naturlig skjønnhet, en leken kultur og levende kunst. Disse elementene finner du igjen i lette sandaler, stilige sneakers og sofistikerte linjer. Det er dette som er Haiti.
TOMS vår- og sommerkolleksjon er i butikk nå.


 

» les mer

Vesker som gir en trygg fødsel

Mar 3rd 2015

TOMS har nettopp lansert sin nye veskekolleksjon, og utvider sin idealistiske forretningsfilosofi med veskeprosjektet ”One for One”. For hver av de nye veskene du kjøper fra TOMS gir du en trygg fødsel for mor og baby.


40 millioner kvinner føder i dag under urenslige forhold, og uten utdannet jordmor til stede. 99 % av alle dødsfall blant fødende mødre skjer i utviklingsland, og de fleste kan forebygges med riktig opplæring og utstyr.


For hver veske du kjøper, gir du et fødsels kit som inneholder både kursing og materiell for å gjennomføre en hygienisk fødsel. Dette kan redusere infeksjonsfaren både for mor og barn med opptil 80 %, og som kan hindre halvparten av alle dødsfall knyttet til fødsel.

» les mer

VIL DU JOBBE HOS WHY NOT?

Jun 24th 2014

Why Not AS
Why Not AS er et distribusjonsselskap innenfor fottøy og er i sterk vekst. Selskapet ble etablert i 2003 og distribuerer merker som TOMS Shoes, Fitflop, Joya og Sneaky Steve for å nevne noen. Vi er blandt de største aktørene i Norge innenfor distribusjon av sko.

Kontor-/Lagermedarbeider
Vi søker etter en kontor/lagermedarbeider. Dette er en variert stilling på vårt kontor i Nydalen. Vi leter etter en person som kan hjelpe oss med diverse arbeidsoppgaver både på kontor, og på lager.

De viktigste arbeidsoppgavene vil være:
- Kundebehandling
- Klargjøre varer for utsending
- Assistanse med regnskap
- Logistikk
- Diverse innkjøp

Kvalifikasjoner/Egenskaper:
- Evne til å jobbe selvstendig
- Pliktoppfyllende og ansvarsfull
- Grunnleggende kunnskap om Microsoft Office
- Førerkort

Vi tilbyr:
- Hyggelig arbeidsmiljø
- Variert arbeidsdag
- Opplæring i grunnleggende økonomi/regnskap
- Konkurransedyktig lønn

Søknad med CV og vitnemål fra videregående kan sendes post@whynot.no

» les mer

SPOTLIGHT FROM MGB: ALEKSANDRA ØRBECK-NILSSEN OG NANOFASA

Jun 20th 2014

Idag har vi lyst til å ta for oss den tredje modellen som var med på Models Giving Back prosjektet, Aleksandra Ørbeck-Nilssen.
Med et hjerte for Afrika er hun grunnlegger og administrerende direktør og av Nanofasa Conservation Project.


(Picture by Isabelle Watson)


Nanofasa Conservation Project ble stiftet i 2011, med et mål om å fremme vern av den nordøstlige delen av Namibia, i området Bushmanland. Dette er den siste urørte delen av i Namibia, og hjemmet til gigantiske trær, utrydningstruede arter, og ikke minst den urgamle San stammen. Målet for organisasjonen er å beskytte det naturlige miljøet slik som det er, ved å anerkjenne og beskytte økosystemet som finnes der.


(Picture from Aleksandra's Blog)
 

Aleksandra Ørbeck- Nilssen sier dette om hjertesaken sin;
«Nanofasa Conservation Project er et prosjekt som fokuserer på bevaring av øko-system, samt noen av verdens eldste stammekulturer på en bærekraftig måte. Jeg synes at kultur og natur er fargene i verden, og mangel på dem vil gjøre at vi mister vårt opprinnelige fokus, som handler om å forstå at vi er den liten del av noe stort og at vi sitter på mye av ansvaret»

Sjekk ut mer om Nanofasa her.

Butikkene som forhandler TOMS X ELLE - MODELS GIVING BACK skoene: 


(pic from infinityblogg.no)

 

 

 

» les mer
 
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 
Top 5 Sales