TOMS på Galleri A

TOMS sko dekorert av 5 kjente, Norske kunstnere. Kun én kveld!
For å sette søkelys på prosjektet har
Stephanie Skabo, Espen Eiborg, Martin Whatson,
Thomas Nesland Olsen, og Bodil Paus
dekorert 30 par TOMS sko.

Skoene stilles up på Galleri A torsdag 5. mai, klokken 18.00-21.00.

TOMS er en forkortelse for ”Shoes for Tomorrow”, og baserer seg på den unike tankegangen ”èn for èn”. For hvert par solgte sko gis det et par til et barn som lever under fattige forhold og som risikerer infeksjoner og alvorlige lidelser i føttene.

I 2006 ble den amerikanske reiseren Blake Mycoskie kjent med barna i en landsby i Argentina og fant ut at de ikke hadde noen sko. Han ville hjelpe dem og grunnla TOMS Shoes, et selskap som vil gi et par med sko til fattige barn for hvert solgte par. ”One for One”. Blake reiste tilbake til Argentina med 10 000 par sko til barna som først inspirerte han. I september 2010 rundet TOMS en million par sko gitt til barn i nød.

Om å heve kunnskapen for TOMS sin sak har TOMS slått seg sammen med Costume og Lille Vinkel Sko som blir vert for et minneverdig arrangement. Fem norske kunstnere stiller ut one-of-a-kind TOMS sko på Galleri A den 5. mai. Kunstnerne er: Espen Eiborg, Thomas Nesland Olsen, Martin Whatson, Stephanie Skabo og Bodil Paus.

 

Fra kl 21.00 blir det TOMS fest på Bolivar som ligger vegg-i-vegg med Galleri A. Her vil det bli holdt gratis-konsert med Amina Sewali. Sangeren og låtskriveren ble født i Uganda, og flyttet til Norge da hun var tre år gammel. I en alder av syv år lærte hun å spille gitar og begynte raskt å skrive sine egne sanger.

TOMS på Galleri A from alexis matos on Vimeo.

Top 5 Sales